Fogászat
Dr. Kiss TamásDr. Kiss Tamás Rendelő címe9400 Sopron, Várkerület 85. Telefon+36 99 340 763
HU EN DE
Dr. Kiss Dent (Dr. Kiss Tamás)
Ikon

Szolgáltatások

Válassza ki az önnek megfelelőt!

1

Cariologia

Cariologia
3M-ESPE, Kulzer cégek alábélelő és tömő anyagait használjuk a magas fokú esztétika érdekében. Fontos! Minden esetben eltávolításra kerülnek a régi tömések, így az amalgám is.
2

Fogkőeltávolítás

Fogkőeltávolítás
UH készülékkel és az elszíneződések eltávolítása érdekében Profiflex /KaVo/ készülékkel a beivódott elszíneződéseket távolítjuk el, pl. dohányosok esetében, majd gondos polírozás következik.
3

Fogpótlások

KaVo és W&H kézidarabok segítségével történik a fogak előkészítése a koronákhoz, tömésekhez. Lehetséges titán, arany és hagyományos hypoallergén öntött fémvázra égetett porcelán hidak, valamint a préskerámia koronák és a magas minőségi és esztétikai eredményt nyújtó cirkon vázra égetett porcelán hidak készítése. Természetesen csapos koronák is készülnek, illetve teljes, kivehető fogpótlások igény szerint porcelán fogakkal. A stabilitás növelése érdekében vagy tűimplantátumokra gömbretenciós elhorgonyzással készülnek pótlások, vagy implantátumokra készülő un. stéges elhorgonyzással.
4

Implantológia

Rendelőnkben Svájcban és Németországban készülő implantátumok kerülnek beültetésre. Lehetőség van az implantátumokra koronát, hidat készíteni illetve a kivehető fogpótlások stabilitását növelő implantációs rendszerek alkalmazására. A pontos munka eredményessége érdekében digitális röntgen áll rendelkezésre mellyel mm pontossággal lehet a csontban lévő helykínálatot ellenőrizni. Szükség esetén spirál CT készülékkel lehet pontosítani az eredményeket. Az implantáció menetéről bővebben a fogalmak menüpontban olvashat.
5

Endodontia

A tévedés kizárására digitális gyökércsatorna bemérő készülék áll rendelkezésre, mellyel elkerülhetők a túl hosszú vagy rövid gyökértömések illetve a gyökércsatorna túltágítása. Szükség esetén gépi gyökércsatorna tágítást is tudunk végezni nagy pontossággal. A foggyökér csúcsáig érő és a belső üregét teljesen kitöltő modern anyagokkal végezzük a gyökértömést. Ezek után a fog akár csap készítésével, vagy anélkül is korona készítéssel megmenthető, sok esetben azonban töméssel is kiváló esztétikai eredményt tudunk elérni. Bizonyos esetekben, ha a gyökér csúcsa körül is már a csontállományban elváltozás látható, gyökértömés készítése után un. gyökércsúcs amputációval-resectioval a fog megmenthető. Ez egy minimál-sebészi beavatkozásnak minősülő kezelés, az íny kíméletes feltárásával és a gyulladt gyökércsúcs körüli beteg szövetek eltávolításával járó beavatkozás.